Спорт Бојс - Национал Потоси

Спорт Бојс има само 1 пораз на последните 11 првенствени натпревари на домашен терен (8 победи).

Национал Потоси игра со 3+ на 13 од последните 14 првенствени натпревари. На последните 5 првенствени натпревари на гостински терен игра со 4+, а на 2 од нив и со 7+.

На последните 6 дуели помеѓу Спорт Бојс и Национал Потоси, екипата домаќин нема победа (4 нерешени и 2 победи на Спорт Бојс како гостин).

Објавено на :
20 / Nov / 2015
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување