Фламенго - Гремио

Фламенго без првиот голман на денешниот натпревар.

Фламенго прима најмалку 2 гола на 5 од последните 6 натпревари на домашен терен во првенството и при тоа губи на последните 3 од тие натпревари.

Гремио победува на 6 од последните 7 првенствени натпревари.

Гремио нема пораз на последните 7 меѓусебни средби од екипата на Фламенго.

Фламенго и Гремио играат со 0-2 гола на последните 5 меѓусебни средби на теренот на Фламенго.

Објавено на :
18 / Jul / 2015
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување