Флуминенсе - Васко де Гама

Флуминенсе без Винисиус (средина, 9/3).

Васко де Гама без првиот голман Силва (4 натпревари) и Луан (одбрана, 8/0).

Флуминенсе не прима гол на 6 од последните 7 натпревари на домашен терен во првенството.

Васко де Гама губи на 8 од последните 10 натпревари во првенството.

Васко де Гама губи со Х-1 на последните 4 гостувања.

Флуминенсе и Васко де Гама играат со 0-2 гола на последните 5 меѓусебни средби.

Објавено на :
19 / Jul / 2015
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување