Лондрина (отсуства)

Силвио (одбрана, 7/0)

Луизао (одбрана, 5/0)

Германо (средина, 11/1)

Матеус (средина, 10/0)

Рондинели (средина, 5/0)

Итамар (напад, 6/1)

Објавено на :
24 / Jun / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување