Сантош - Васко де Гама

Сантош победува со полувреме/крај на последните 3 натпревари на домашен терен, притоа не прима гол на тие натпревари.
Сантош постигнува минимум 2 гола на последните 3 натпревари на домашен терен.

Васко де Гама нема победа на 6 од последните 7 првенствени натпревари на гостински терен.
Васко де Гама  губи со Х-2 на 5 од последните 6 натпревари на гостински терен.
Васко де Гама е без постигнат гол на 6 од последните 8 гостувања.

Сантош нема пораз на последните 6 натпревари на домашен терен од екипата на Васко де Гама.
Сантош и Васко де Гама играат со 0-2 гола на последните 3 натпревари на теренот на Сантош.

Објавено на :
12 / Aug / 2015
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување