10 од последните 12 средби...

... меѓу Јаблонец и Спарта Прага завршуваат 3+ (9 се и ГГ).

Спарта Прага за ова гостување е без голманот Бичиќ (13 нат.), дефанзивците Намоинесу (19 нат.) и Брабец (15/1), како и Кадерабек (средина, 19 нат.)

Спарта добива 9 од последние 11 нивни средби.

Во првенството, Спарта игра 0-2 гола на 8 од последните 9 гостувања, додека Јаблонец не прима гол дома на 5 од последните 7.

Објавено на :
14 / Mar / 2015

Тагови:

Чешка, Фудбал, Јаблонец, Спарта Прага
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување