Бохемианс - Прибрам

Бохемианс е без победа на последните 9 првенствени натпревари.

Прибрам нема победа на 26 од последните 28 првенствени натпревари на гостински терен.

Бохемианс и Прибрам играат со НГ на 9 од последните 10 меѓусебни натпревари.
Бохемианс и Прибрам играат со 0-2 гола на последните 8 натпревари на теренот на Бохемианс, а на 7 од нив Прибрам не дава гол.
Бохемианс ги добива со полувреме - крај последните 4 натпревари на домашен терен против Прибрам.

Објавено на :
07 / Mar / 2015
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување