Чешке Будејовице - Брно

Будејовице игра со 0-2 гола на последните 3 натпревари на домашен терен, а на последните 4 во првенството игра со НГ.

Брно нема победа на 32 од последните 34 натпревари на гостински терен, а на 5 од последните 6 натпревари игра со 0-2 гола.

Будејовице и Брно играат со 0-2 гола на 8 од последните 9 натпревари во Будејовице.

Будејовице за овој натпревар неможе да смета на:

Михал Клеса ( ср.ред )  13 натпревари
Михал Шкода ( напад ) 13 натпревари / 3 гола

Објавено на :
28 / Feb / 2015

Тагови:

Фудбал, прва лига, Чешка, Брно
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување