Гамбирус Лига

15:30   Дукла и Брно играат со ГГ на 5 од последните 6 меѓусебни натпревари.

15:30   Јихлава губи без постигнат гол на последните 5 првенствени натпревари на гостински терен.

15:30   Острава нема победа на последните 7 првенствени натпревари на гостински терен ( на 6 од нив прима минимум 2 гола). Теплице постигнува минимум 2 гола на последните 4 натпревари на домашен терен.

Објавено на :
26 / Sep / 2015
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување