Млада Болеслав нема пораз од...

... Славија Прага во 8 меча во низа, од кои добива 6.

Притоа 5 од овие 6 биле 3+, а двете кои завршиле нерешено се со резултат 1:1.

Млада Болеслав игра со 0-2 гола на 6 гостувања по ред и на 5 од тие 6 не дала гол.

Објавено на :
13 / Mar / 2015

Тагови:

Славија Прага, прва лига, Фудбал, статистика, Чешка
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување