Плзен - Либерец

Плзен ги добива последните 9 првенствени натпревари на домашен терен, а на 5 од последните 6 не прима гол.

Либерец нема победа на последните 8 првенствени натпревари, а на последните 4 натпревари прима најмалку по 2 гола.

Во меѓусебните дуели, екипата на Плзен има само 1 победа на последните 11 натпревари на домашен терен против екипата на Либерец.

Објавено на :
22 / Mar / 2015
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување