Синот Лига

саб.17:00   Словачко - Либерец   -   Словачко и Либерец играат со 3+ на последните 6 меѓусебни натпревари, а 4 од нив се и ГГ4+

саб.17:00   Теплице - Бохемијанс   -   На 4 од последните 5 меѓусебни дуели, Теплице и Бохемијанс играат со ГГ4+

саб.20:15   Славија П - Мл.Болесав   -   На 6 од последните 9 дуели одиграни на теренот на Славија, немало победник

Објавено на :
12 / Sep / 2015
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување