Славија П - Теплице

Славија П. е во серија од 7 натпревари без пораз во првенството.

Теплице нема победа на последните 8 гостувања во првенството.

Теплице ги добива последните 3 натпревари против Славија, а 7 од последните 8 натпреаври одиграни во Прага завршуваат со НГ.

Славија на 5 од последните 7, а Теплице само на 1 од последните 10 натпревари во првенството играат со нерешен резултат.

Објавено на :
28 / Feb / 2015
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување