Злин - Славија Прага

Злин без Паздера (одбрана, 10/0), Живулич (средина, 8/0) и Диоп (напад, 12/5), а неизвесен е Јаничек (одбрана, 9/0).

Славија Прага без Мингазов (средина, 8/0) и Михалик (средина, 9/1).

Славија победува на 8 од последните 10 натпревари во првенството.

Славија постигнува најмалку 2 гола на 5 од последните 6 првенствени натпревари на гостински терен.

Славија нема пораз на последните 14 меѓусебни средби од екипата на Злин.

Славија е без примен гол на последните 4 гостувања кај екипата на Злин.

Објавено на :
02 / Dec / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување