АГФ Архус - ФЦ Копенхаген

Архус има само 1 победа во последните 7 првенствени натпревари.

Архус игра со ГГ на 4 од последните 5 првенствени натпревари.

Копенхаген има само 1 пораз на последните 13 првенствени натпревари (10 победи).

Архус и Копенхаген играат со нерешен резултат на 8 од последните 11 меѓусебни натпревари.

Архус за овој дуел е без суспендираните Елез (одбрана)14 натп. и Бјарнасон (ср.ред) 17 натпревари.

Копенхаген за овој дуел ќе биде без првиот голман Андерсен 17 натпревари и играчот од среден ред Тутох 15 натпр./4 гола.

Објавено на :
05 / Mar / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување