Брондби - Алборг

Брондби има само 1 пораз (на гостувањето кај Алборг 4:1) на последните 13 првенствени натпревари (7 победи).

Брондби игра со 0-2 гола на 6 од последните 7 првенствени натпревари на домашен терен.

Алборг игра со 3+ на 9 од последните 10 првенствени натпревари.

Алборг победува и постигнува минимум 2 гола на 5 од последните 6 првенствени натпревари.

Брондби и Алборг играат со ГГ на последните 7 првенствени натпревари на теренот на Брондби.

Брондби за овој дуел не може да смета на К.Јакобсен (ср.ред) 7 натп. / 1 гол, Е.Рашани (напад) 23 натп. / 6 гола, Л.Пири (ср.ред) 23 натпр. / 2 гола.

Алборг за овој дуел не може да смета на К.Рисгард (ср.ред) 15 натп. / 5 гола и П.Кристенсен (ср.ред/одбрана) 11 натпревари.

Објавено на :
29 / Nov / 2015
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување