Брондби - Есбјерг

Брондби игра со 0-2 гола на 9 од последните 10 првенствени натпревари на домашен терен.

Есбјерг игра со 3+ на 8 од последните 10 првенствени натпревари.

Есбјерг игра со ГГ на 9 од последните 10 првенствени натпревари на гостински терен.

Брондби има само 1 победа на последните 12 дуели со Есбјерг во сите натпреварувања.

Објавено на :
20 / Mar / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување