Данска (отсуства)

Виборг

Велдмат (одбрана, 4/0)

Тикосен (средина, 7/2)

Келер (средина, 6/0)

Вестергад (напад, 2/0)

 

Одензе

Переира (одбрана, 6/0)

Лаурсен (одбрана, 3/0)

Томасен (средина, 4/0)

 

Објавено на :
10 / Sep / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување