Данска Прва Лига

14:00   Лингби - Мидтјиланд

Лингби и Мидтјиланд играат со 3+ на 10 од последните 11 меѓусебни натпревари (8 се и ГГ).

Лингби игра со 0-1 гол на последните 4 натпревари на домашен терен.

 

16:00   Виборг - Копенхаген

Копенхаген нема пораз на последните 17 дуели со Виборг (14 победи).

 

18:00   Брондби - Рандерс

Брондби и Рандерс играат со 0-2 гола на 10 од последните 11 меѓусебни натпревари.

Брондби и Рандерс играат со 0-2 гола на последните 6 дуели на теренот на Брондби (5 се и Н)

Објавено на :
02 / Oct / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување