Есбјерг (отсуства)

Хојбјерг (голман, 13/0)

Јесен (одбрана, 14/0)

Јонсон (одбрана, 12/0)

Хагелскер (одбрана, 10/0)

Стендеруп (одбрана, 8/0)

Нилсен (средина, 16/0)

Менсах (средина, 13/1)

Андерсен (средина, 7/2)

Објавено на :
04 / Dec / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување