Лингби - Сондерјиске

Лингби е во серија од 5 првенствени натпревари без пораз (4 победи, сите со резултат 1:0).

Лингби игра со НГ и 0-2 гола на 6 од последните 7 првенствени натпревари (5 се и 0-1 гол).

Лингби игра со 0-1 гол на последните 5 првенствени натпревари на домашен терен.

Сондерјиске е во серија од 5 првенствени победи (на 4 од нив победува без да прими гол).

Сондерјиске е во серија од 8 првенствени натпревари без пораз.

Сондерјиске за овој дуел не може да смета на суспендираниот Марк Педерсен (одбрана, 13 натпр / 1 гол).

Објавено на :
22 / Oct / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување