Грузија - Шкотска

Грузија губи на 6 од последните 7 натпревари во квалификациите.

Грузија прима најмалку 2 гола и при тоа не успева да постигне гол на последните 3 натпревари во квалификациите.

Шкотска нема пораз на последните 5 одиграни натпревари во квалификациите.

Грузија и Шкотска се сретнале 3 пати во квалификациите за ЕП и при тоа на сите тие натпревари победила домашната екипа.

Објавено на :
04 / Sep / 2015
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување