Кипар (отсуства)

Во тимот нема да има неколку играчи кои инаку би биле во комбинација за првиот тим:

Георгалидес (голман)

Џуниор (одбрана, 14/0)

Ангели (одбрана, 10/0)

Александру (средина, 29/0)

Ефрем (средина, 28/3)

Кристофи (напад, 37/6)

 

Објавено на :
28 / Mar / 2015

Тагови:

Квалификации, Евро 2016, Кипар, Отсуства
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување