Квалификации Евро 2016 (Група Б)

Босна и Херцеговина игра 3+ на 5 по ред, но денес се очекува силен дожд во Зеница.

Велс нема пораз на 5 гостувања по ред, а на последните 3 не прима гол.

Израел - Кипар

Израел на овој дуел е без Мешумар (одбрана, 3 нат.), Гершон (одбрана, 2 нат.), играчите од средината Начо (8/0), Рафаелов (5/0), Јеини (5/0), Бузагло (2/0) и Бен Сахар (напад, 5/0) од играчите кои настапија во овој квалификациски циклус.

Кипар без 3 дефанзивци кои изиграле по 1 или две средби, Александру (средина, 4/0) и напаѓачите Сотириу (5/0) и Кристофи (5/3).

Објавено на :
10 / Oct / 2015
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување