Квалификации Евро 2016 (Група Х)

Азербејџан против Италија е без 10 играчи кои играле на 2 или повеќе од 2 натпревари, како и плус неколку кои се појавиле еднаш на теренот.
Азербејџан нема пораз на 4 по ред.

Норвешка не прима гол на 4 од последние 5 средби.

Хрватска игра со 0-2 гола на 6 од сите 8 квалификациски средби, а нема победа на 3 во низа

Објавено на :
10 / Oct / 2015
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување