ХЈК Хелсинки - Лахти

Хелсинки е во серија од 6 победи, а на 5 од нив не прима гол.

Хелсинки игра со НГ и со 0-2 гола на 9 од последните 10 натпревари на домашен терен

Лахти игра со ГГ на 7 од последните 8 натпревари (5 од нив се и ГГ3+).

Лахти игра со нерешен резултат на 4 од последните 5 дуели на гостински терен.

Хелсинки и Лахти играат со 0-2 гола на последните 6 меѓусебни натпревари.

Хелсинки нема пораз од Лахти, на последните 12 натпревари на домашен терен.

Хелсинки за овој дуел не може да смета на суспендираниот Реџепи (одбрана).

Лахти за овој дуел не може да смета на првиот голман Маноја, Тамиленто (ср.ред), како и офанзивните играчи Рафаел, Каупинен, Шала и Еулер.

Објавено на :
05 / Feb / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување