ХЈК - Лахти

ХЈК победува на 9 од последните 11 натпревари на домашен терен во Веикауслига.

ХЈК нема пораз на последните 11 натпревари на домашен терен од екипата на Лахти.

ХЈК е без примен гол на 5 од последните 7 меѓусебни средби со Лахти.

ХЈК и Лахти играат со 0-2 гола на последните 5 меѓусебни средби.

Објавено на :
11 / Aug / 2015
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување