Илвес - Интер

Илвес без суспендираниот прв голман Хиландер, а неизвесни се и стандардните играчи од средината Тенденг и Матроне.

Интер и понатаму без повредените Моисандер, Соу, Тамбора и Квик, но на располагање на тренерот се новите засилувања Зенели, Адеми и Гарсија.

Илвес на последните 8 натпревари на домашен терен има примено само 3 гола.

Илвес е без пораз на последните 7 натпревари на домашен терен во Веикауслига.

Илвес игра со 0-2 гола на 12 од последните 14 првенствени натпревари.

Интер е без победа на последните 8 натпревари на гостински терен во првенството.

Објавено на :
06 / Aug / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување