Илвес (отсуства)

Лахтинен - напад, прв стрелец, 20/6 - суспензија

Хјелм - напад, 22/2 - суспензија

Коскинен - одбрана, 6/0 - повреда

Ниеминен - одбрана, 22/1 - неизвесен

Корте - одбрана, 17/2 - неизвесен

Ахо - одбрана, 15/1 - неизвесен

Мбачу - напад, 18/1 - неизвесен

Објавено на :
29 / Aug / 2015
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување