Илвес - СЈК

Илвес без суспендираниот Ојанпера (одбрана, 16/0), а неизвесни се уште 2 играчи од одбраната.

СЈК комплетен.

Илвес игра со 0-2 гола на 6 од последните 7 натпревари на домашен терен во Веикауслига.

СЈК постигнува најмалку 2 гола и победува на 5 од последните 6 меѓусебни средби против екипата на Илвес.

Илвес и СЈК играат со 3+ на последните 4 меѓусебни средби.

Објавено на :
25 / Jul / 2015
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување