Интер Турку - РоПС

Интер Турку денес без првиот и вториот стрелец, Гнабујон (напад, 21/5) и Оново (средина, 21/4).

Интер Турку победува на 9 од последните 10 натпревари на домашен терен против екипата на РоПС.

Интер Турку постигнува најмалку 3 гола на 6 од последните 7 натпревари на домашен терен против РоПС.

РоПС игра со 0-2 гола на 7 од последните 8 натпревари на гостински терен во Веикауслига.

Објавено на :
29 / Aug / 2015
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување