СЈК - ХИФК

СЈК комплетен.

ХИФК без 2 играчи од средниот ред, Јурваинен (9/1) и Тауло (7/0).

СЈК победува на 8 од последните 10 натпревари на домашен терен во првенството.

ХИФК игра со 0-2 гола на 7 од последните 8 првенствени натпревари.

СЈК не прима гол на 4 последователни меѓусебни средби од екипата на ХИФК и при тоа победува на последните 3 од тие натпревари.

Објавено на :
19 / Jul / 2015
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување