ВПС - ХЈК

За ВПС неколку играчи неизвесни за денешниот натпревар.

ХЈК без битните играчи за тимот, Танака, Таиво и Оново.

ВПС игра со НГ на 14 од последните 17 првенствени натпревари.

ВПС минатото коло ја прекина серијата од 7 последователни победи на домашен терен.

ХЈК е без постигнат гол на 5 од последните 6 натпревари на гостински терен во Веикауслига и при тоа игра со 0-1 гола на последните 3 од тие натпревари.

ВПС и ХЈК играат со 3+ на последните 4 меѓусебни средби.

Објавено на :
21 / Aug / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување