ВПС - Марихам

ВПС денес без 2 играчи од средината на теренот, Абдулахи (16/0) и Михесо (10/0), а неизвесен е и Сибрук (средина, 17/2).

ВПС игра со 0-2 гола на последните 4 натпревари на домашен терен во Веикауслига.

Марихам игра со 0-2 гола на последните 12 натпревари на гостински терен во Веикауслига.

Марихам игра нерешено на последните 4 натпревари на гостински терен во првенството.

Марихам победува на последните 3 меѓусебни средби против екипата на ВПС.

Објавено на :
08 / Aug / 2015
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување