Финска

icon

Сите кратки вести

Хифк и РоПС играат со ГГ на 5 од...
Хифк и РоПС играат со ГГ на 5 од последните 6 меѓусебни натпревари
Хелсинки нема примено гол на 15...
Хелсинки нема примено гол на 15 од последните 17 дуели на домашен терен од ВПС
Хелсинки нема пораз на последните...
Хелсинки нема пораз на последните 8 првенствени натпревари против Мариехаим (7 победи)
Купс нема победа на 9 од...
Купс нема победа на 9 од последните 10 првенствени натпревари, меѓутоа има само 1 пораз на последните 9 гостувања кај Интер Турку
СЈК ги добива последните 5 дуели...
СЈК ги добива последните 5 дуели против ХИФК
Јаро и Купс играат со ГГ4+ на 4...
Јаро и Купс играат со ГГ4+ на 4 од последните 5 меѓусебни натпревари
Мариехаим и Интер Турку играат со...
Мариехаим и Интер Турку играат со ГГ на 6 од последните 7 меѓусебни дуели, како и на 6 од последните 7 на теренот на Мариехаим
Хелсинки нема пораз на последните...
Хелсинки нема пораз на последните 16 натпревари на домашен терен против Ропс (14 победи сите со постигнати минимум 2 гола)
Кеми без суспендираниот Густавсон...
Кеми без суспендираниот Густавсон (одбрана, 16/3), повредениот Стјуарт (средина, 17/3), а неизвесен е и Јовович (напад, 14/7)
Лахти игра со 0-2 гола на 14 од...
Лахти игра со 0-2 гола на 14 од последните 16 првенствени натпревари на домашен терен, како и на последните 5 меѓусебни средби на домашен терен против КуПС

Pages

Banner 700x98

Sportfresh Tip Buttons

icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување