Финска

icon

Сите кратки вести

Селингпортен(СЈК) нема пораз ос...
Селингпортен(СЈК) нема пораз ос РоПС на последните 6 меѓусебни натпревари
ВПС губи на 8 од последните 9...
ВПС губи на 8 од последните 9 првенствени натпревари, додека пак Интер има само 2 победи на последните 21 натпревари на гостински терен
Марихам игра со 0-2 гола на 9 од...
Марихам игра со 0-2 гола на 9 од последните 10 натпревари во Веикауслига, додека пак СЈК игра со 0-2 гола на 13 од последните 15 првенствени натпревари на гостински терен
РоПС победува на 6 од последните...
РоПС победува на 6 од последните 7 натпревари во Веикауслига и при тоа не прима гол на последните 3 натпревари на домашен терен
ХИФК игра со ГГ и при тоа нема...
ХИФК игра со ГГ и при тоа нема пораз на последните 5 првенствени натпревари
ХЈК победува без примен гол на 5...
ХЈК победува без примен гол на 5 од последните 6 натпревари на домашен терен во првенството
Хака победува со полувреме-крај и...
Хака победува со полувреме-крај и без примен гол на последните 4 натпревари на домашен терен против екипата на Оулу
ЈЈК и ТПС играат со 0-2 гола на 6...
ЈЈК и ТПС играат со 0-2 гола на 6 од последните 7 меѓусебни средби, а 5 од тие натпревари завршуваат и со 0-1 гол
ХЈК игра со Х-1 и без примен гол...
ХЈК игра со Х-1 и без примен гол на последните 5 натпревари на домашен терен во Веикауслига
ВПС победува без примен гол на...
ВПС победува без примен гол на последните 3 меѓусебни средби со РоПС, но губи на 7 од последните 8 натпревари во првенството

Pages

Banner 700x98

Sportfresh Tip Buttons

icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување