Бастиа - Монтпелие

Бастиа (отсуства):
Лека - голман, 11/0 - суспензија
Кахузак - средина, 12/0 - суспензија
Данич - средина, 8/0 - суспензија
Скилачи - одбрана, 10/0
Џику - одбрана, 3/0
Нгандо - средина, 2/0
Бифоума - напад, 10/1

Монтпелие (отсуства):
Сила - средина, 7/0
Нинга - напад, 9/5

Бастиа има 4 порази на последните 5 натпревари во Лига 1 (1 нерешена).

Монтпелие постигнува најмалку 2 гола и игра со 3+ на последните 5 натпревари во Лига 1.

Бастиа и Монтпелие играат со 0-2 гола на 8 од последните 9 меѓусебни средби на теренот на Бастиа и при тоа екипата на Бастиа е без примен гол на последните 7 од тие натпревари.

Објавено на :
19 / Nov / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување