Лион - Бордо

Лион без Валбуена (средина, 3/0), Фекир (напад, 3/0) и Грение (напад, 3/0).

Бордо без Жилбер (одбрана, 3/0) и Тулалан (средина, 2/0).

Лион победува на 8 од последните 9 натпревари на домашен терен во Лига 1, а 7 од тие натпревари ги добива и со полувреме-крај.

Лион игра со 3+ на 6 од последните 7 првенствени натпревари.

Бордо игра со 3+ на 8 од последните 10 натпревари на гостински терен во Лига 1.

Објавено на :
10 / Sep / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување