Лион - Ст.Етијен (отсуства)

Лион:
Гоналонс - одбрана, 4/0
Мбива - одбрана, 6/0
Корнет - средина, 7/1
Грение - средина, 3/0
Лаказете - напад, 4/6
Рафаел - одбрана, 7/0 - неизвесен

Ст.Етијен:
Погба - одбрана, 5/0
Габриел - одбрана, 4/0
Поломат - одбрана, 1/0
Бенгуе - одбрана, 2/0
Саивет - средина, 2/0
Лемоне - средина, 5/0
Катерин - одбрана, 5/0 - неизвесен
Селнес - средина, 5/0 - неизвесен
Берич - напад, 6/3 - неизвесен

Објавено на :
01 / Oct / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување