Марсеј - Лориент

Марсеј без Дијаби (средина, 2/0) и Бедимо (напад, 1/0).

Лориент без суспендираните Ндонг (средина, 2/0) и Џенот (напад, 2/0), како и без повредениот Лаутоа (одбрана, 1/0).

Марсеј има само 1 победа на последните 17 натпревари на домашен терен во Лига 1.

Марсеј игра со 0-2 гола на 6 од последните 7 првенствени натпревари на домашен терен.

Марсеј и Лориент играат со 0-2 гола на 6 од последните 7 меѓусебни средби.

Лориент губи 5 од последните 6 натпревари во Лига 1 и при тоа прима најмалку 2 гола на последните 3 натпревари на гостински терен.

Објавено на :
25 / Aug / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување