Марсеј - Нант

Марсеј без суспендираниот Мачач (средина, 5/0), Диара (средина, 3/0) и Диаби (средина, 2/0), а неизвесни се и Сакаи, Кабела, Бедимо и Ангуиса.

Нант без Карлос (одбрана, 3/0) и Илоки (средина, 2/0), а неизвесен е и Валонгва.

Марсеј игра со 0-2 гола на последните 6 натпревари на домашен терен во Лига 1.

Нант игра со 0-2 гола на 5 од последните 6 натпревари во Лига 1.

Марсеј и Нант играат со 0-2 гола на последните 9 меѓусебни средби.

Марсеј е без примен гол на последните 4 натпревари на домашен терен во Лига 1.

Нант е без постигнат гол на 5 од последните 7 првенствени натпревари.

Марсеј има само 2 победи на последните 19 натпревари на домашен терен во Лига 1.

Нант има само 1 победа на последните 10 натпревари на гостински терен во Лига 1.

Објавено на :
25 / Sep / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување