Монпеље (отсуства) 13.12

Монпеље за гостувањето кај Нант ќе биде без првиот голман Жоурдрен, Русијон (одбрана, 15/0), Хилтон (одбрана, 14/0), Бор (одбрана, 10/0), Будебуз (средина, 16/7), Сансон (средина, 17/3) и Нинга (напад, 9/5).

Овие две екипи не изиграле нерешено на последните 5 свои средби.

 

Објавено на :
12 / Dec / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување