Франција втора лига (19.08)

Оксер - Клермон

Оксер игра со 0-2 гола на последните 4 меча дома против Клермон (има една победа).
Клермон нема на располагање 1 дефанзвиец и 1 играч од средината.

Брест - Валенсиен

Валенсиен е без примен гол по првите три кола, додека Брест игра 3+ на 2 од 3-те средби.
Во меѓусебните средби играат со 0-2 гола на 4 од последните 5.
Валенсиен е без напаѓачите Ндао (2/1), Диара (2/0) и Азбаге (1/0)

Ниор - Турс

Ниор нема пораз на 9 од последните 10 средби против Турс.

Објавено на :
19 / Aug / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување