Стразбур - Валенсиен (отсуства)

Стразбур:
Сека - одбрана, 9/0
Марестер - одбрана, 7/0
НДое - средина, 3/0
Бахокен - напад, 9/1

Валенсиен:
Нери - одбрана, 9/0
Кантари - одбрана, 7/0
Диара - средина, 2/0
Каборе - средина, 1/0

 

Објавено на :
01 / Oct / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување