Троја - Клермонт

Троја (отсуства):
Ндае - одбрана, 3/0
Готени - средина, 5/0
Дингоме - средина, 12/1
Конфаис - средина, 12/1
Касерес - напад, 12/1
Каје - напад, 2/0
Хамет - напад, 1/0

Клермонт (остуства):
Џенин - прв голман, 9 натпревари
Ривиејран - одбрана, 13/0
Лапорте - одбрана, 3/0
Ајорки - напад, 13/1

Троја победува на последните 4 натпревари на домашен терен во Лига 2 и при тоа е без примен гол на последните 3 од тие натпревари.

Троја игра со 0-2 гола на 6 од последните 7 натпревари на домашен терен во Лига 2.

Клермонт постигнува гол на 16 од последните 17 одиграни натпревари.

Троја постигнува најмалку 2 гола на 4 од последните 5 меѓусебни средби со екипата на Клермонт.

Објавено на :
25 / Nov / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување