Тур - Реим

Тур комплетен.

Реим без првиот голман Менди (2 натпревари), Риџонато (средина, 3/0), Дево (средина, 1/0), Чавариа (напад, 4/0), Шарбоние (напад, 2/0).

Тур е без победа на 5 последователни натпревари на домашен терен.

Тур игра со 3+ на 6 од последните 7 натпревари во Лига 2.

Тур и Реим играат со ГГ на последните 4 меѓусебни средби.

Објавено на :
26 / Aug / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување