Лига 2

icon

Сите кратки вести

Евиан игра со 0-2 гола на 7...
Евиан игра со 0-2 гола на 7 последователни натпревари на домашен терен во Лига 2
Оксер игра со 3+ на 7 од...
Оксер игра со 3+ на 7 од последните 8 натпревари во Лига 2
Ленс игра со 0-2 гола на...
Ленс игра со 0-2 гола на последните 10 првенствени натпревари на домашен терен
Оксер игра со 3+ на последните 6...
Оксер игра со 3+ на последните 6 натпревари во Лига 2
Парис е без постигнат гол на 5...
Парис е без постигнат гол на 5 последователни натпревари во Лига 2
Кретил и Тур играат со ГГ и 3+ на...
Кретил и Тур играат со ГГ и 3+ на последните 6 меѓусебни средби
Лавал не успева да постигне гол...
Лавал не успева да постигне гол на 6 од последните 7 натпревари на гостински терен во Лига 2
Евиан игра со 3+ на 5...
Евиан игра со 3+ на 5 последователни натпревари на гостински терен во Лига 2
Ниорт е без постигнат гол на...
Ниорт е без постигнат гол на последните 4 натпревари во првенството
Дижон е без пораз на 11...
Дижон е без пораз на 11 последователни натпревари во Лига 2 и при тоа нема примено гол на последните 4 од тие натпревари на домашен терен

Pages

Banner 700x98

Sportfresh Tip Buttons

icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување