Лига 2

icon

Сите кратки вести

Валенсиен игра 0-2 гола на 8 од...
Валенсиен игра 0-2 гола на 8 од последните 10, а Лавал на 9 од последните 10
Валенсиен игра нерешено на 5 од...
Валенсиен игра нерешено на 5 од последните 6 првенствени натпревари
На последните 13 натпревари...
На последните 13 натпревари помеѓу Ниорт и Нимес, гостинот незнае за победа
Лавал и Шатору играат со ГГ на...
Лавал и Шатору играат со ГГ на последните 10 меѓусебни натпревари
Ле Авр е без победа на 10...
Ле Авр е без победа на 10 последователи натпревари на гостински терен во Лига 2
Лавал игра со 0-2 гола на...
Лавал игра со 0-2 гола на последните 11 натпревари на гостински терен во Лига 2
Валенсиен и Ајачиоиграат со ГГ3+...
Валенсиен и Ајачиоиграат со ГГ3+ на 6 од последните 7 меѓусебни натпревари
Тур и Шатору играат со 3+ на...
Тур и Шатору играат со 3+ на последните 9 меѓусебни натпревари
Ле Авр и Нанси играат со ГГ на...
Ле Авр и Нанси играат со ГГ на последните 6 меѓусебни натпревари
Анжер игра со 0-2 гола на...
Анжер игра со 0-2 гола на последните 8 натпревари, а на последните 5 неприма гол

Pages

Banner 700x98

Sportfresh Tip Buttons

icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување