Лига куп Франција (26.10)

Бордо (отсуства) - Карасо (прв голман), Менез (напад, 9/2), Лаборд (напад, 9/2), Ролан (напад, 8/2), Туре (напад, 6/0).

Бастија - Генгам

Играат НГ на 5 свои средби по ред, од кои 4 се и 0-2 гола.
Генгам е без Сорбон (одбрана, 10/1), Кербрат (одбрана, 10/0), Марсал (одбрана, 8/0), Коко (средина, 10/3), Део (средина, 10/0), Салибур (напад, 10/2) и Брианд (напад, 9/2).

Дижон - Сошо

Дижон нема пораз на 4 меча по ред против Сошо во лигата (3 победи од 0:1)
Сошо ќе ги нема на располагање Ожие (одбрана, 12/0), Теику (одбрана, 8/0), Рамаре (средина, 11/), Мартин (средина, 10/1), Андријацима (напад, 12/8), Робине (напад, 11/1).

Објавено на :
26 / Oct / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување