Аугсбург II (отсуства)

Волк (одбрана, 4/0)

Тиел (средина, 9/1)

Курц (средина, 8/1)

Реинталер (средина, 8/1)

Бекироглу (напад, 16/6)

Шмит (напад, 15/10)

Рихтер (напад, 13/11)

Нсимба (напад, 4/0)

 

Објавено на :
18 / Nov / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување